Egyéb cikkek
vegetariánizmus - Beszélgetés Tóth Gáborral PDF Nyomtatás E-mail

Beszélgetés a Kossuth rádió Napközben műsorában a vegetariánizmusról.

Műsorvezető: Kránicz Balázs, vendége: Tóth Gábor.

Elhangzott: 2012. márc. 26-án.


http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/radio-100723/napkozben-a-hitelkartyak-es-az-eladosodas.html

 
BIOCSICSÓKA-SŰRÍTMÉNY PDF Nyomtatás E-mail

                           Tudományos termék: magas táplálkozásbiológiai értékű,
                                            koncentrált növényi bioélelmiszer


                                        O K O S   É L E T 

                                        NATÚR BIOCSICSÓKA-SŰRÍTMÉNY

A csicsókából (Helianthus tuberosus) készülő élelmiszerek kiemelkedő hasznosságát hazai és külföldi szakirodalmak sora igazolta az elmúlt években.

Bővebben...
 
ZSÍRSZEGÉNYÍTETT OLAJOS MAGVAK PDF Nyomtatás E-mail

Új, koncentrált, magas beltartalmi értékű növényi reformélelmiszerek!

A zsírszegényített olajos mag őrlemények a hideg sajtoláskor képződő, élelmi rostban, értékes fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék nagy teljesítményű őrlőgépekkel megőrölt, finomszemcsés formái.
Esszenciális zsiradéktartalmuk jóval kisebb (8-12 %), mint az eredeti magvaké, de hasznos zsírsavaik így is kifejtik előnyös hatásukat. Egyéb értékes anyag tartalmuk (élelmi rost, fehérje, B-vitaminok, kalcium, kálium, magnézium, foszfor, vas, mangán, cink, réz, szelén, stb) ugyanakkor másfél-kétszeres, mint a teljes olajtartalmú magvaké, tehát egyfajta sűrített élelmiszereknek minősülnek. (Magasabb szárazanyag tartalmuk összetétele révén értékesebbnek számítanak).

Bővebben...
 
CSICSÓKA PDF Nyomtatás E-mail

Magas tápértékű bioélelmiszer

CSICSÓKA – TUDOMÁNYOS KUTATÁS ÉS FORGALMAZÁS

 Kedves Olvasóink!

Szeretnék figyelmükbe ajánlani egy új lehetőséget.

 Többéves tárgyalások után sikerült elindítani a 100%-ban növényi alapú, hazai tudományos termékfejlesztést, amely hasznos, kiemelkedő segítője lehet a mindennapi egészségvédelemnek, mind a betegségmegelőzés, mind a terápiák terén.

A csicsókának és abból készített termékeknek a megelőzésen túl kiemelkedő orvosbiológiai jelentőségük van – ezt harminc éve publikálják itthon és külföldön, nagy szakmai érdeklődés mellett. A szakemberek (orvosok, dietetikusok, táplálkozásbiológusok stb.) ajánlják a fogyasztásukat.

 (A folytatáshoz kattintson a zöld mezőben lévő CSICSÓKA feliratra!)

Bővebben...
 
Elszabadultak a génmódosított növények PDF Nyomtatás E-mail

MTI 2010. augusztus 9., hétfő 11:44

Úgy tűnik joggal aggódtak Európában a genetikailag módosított növények használata miatt. Az Egyesült Államokban bebizonyosodott, hogy nem lehet megakadályozni e növények terjedését. Az ellenálló fajok felboríthatják a természet ökológiai egyensúlyát.

http://index.hu/tudomany/2010/08/09/elszabadultak_a_genmodositott_novenyek/

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

© 2017 Új Életmód magazin
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
XHTML 1.0  |  CSS